Ankara Ticaret Odasından Genel Kurul Sonrası Ziyaret.

TÜRES üyesi ve Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Hıfzı Kuruşa ve Ankara Ticaret Odası Komite Başkanı Mehmet Sonunur (Kumpircim) Ankara Ticaret Odası Meclis Üyeleri Akın Dinçer (Çeşni Mangal), Yunus Demirci (Çalgan Et Lokantası), R.Doğan Tavşan (Şan İskender) Genel Kurulumuz sonrası Sayın Genel Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. TÜRES Yönetim Kurulu üyesi Ünal Dölek, TÜRES

TÜRES Yönetim Kurulu üyesi Ünal Dölek, TÜRES Eski Başkanı Ali Tatlıdil ve TÜRES Eski Genel Sekreteri Mevlüt Şimşek’inde katıldığı görüşmede sektörde çok konuşulan yemek çekleri sorunu ve kırmızı et fiyatları masaya yatırıldı.

Ayrıca önümüzdeki günlerde Ankara Ticaret Odası’nın sektör temsilcileriyle bir araya gelinmesi hususu görüşüldü. Gerçekleştirilen ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Sayın Hıfzı Kuruşa çalışma arkadaşlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Genel Başkandan

Mutfak ve Yaşam Dergisi