Güncel

TÜRES VE Marka Radyo'dan Yasal ve Telifsiz Müzik İçin Büyük İş Birliği!

TÜRES VE Marka Radyo'dan Yasal ve Telifsiz Müzik İçin Büyük İş Birliği!
20 Ekim 2023, Cuma

Halka açık satış ve hizmet alanlarında gerçekleştirilen müzik yayınları daha iyi bir müşteri deneyimi sağlayarak satışları artırmanın güçlü bir aracı olarak hizmet verir.

Ancak, bu yayınlar sırasında telif haklarına dikkat edilmesi işletmeler için son derece önemlidir. Müzik eserleri üzerindeki telif haklarının ihlal edilmesi yasal olarak suç sayılmaktadır ve tür durumlar, işletmeler için yüksek para cezaları ve itibar kaybı riski taşır.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre, telif haklarının göz ardı edilerek ihlal edilmesi durumunda işletmeler, hukuki süreçle karşı karşıya kalabilir ve cezai işlemlerle cezalandırılabilirler. Bu nedenle, işletmelerin bu konuda bilinçli ve sorumlu davranmaları büyük bir önem taşımaktadır.

İşletmelerin Spotify ve YouTube Müzik v.b. gibi platformlar üzerinden gerçekleştirdikleri aboneliklerin halka açık alanlardaki müzik hizmetini de kapsayacağı yanılgısıyla yasadışı müzik yayını yapabilmektedirler. Bu gibi hallerde Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 71’ inci maddesi uyarınca meslek birlikleri tarafından cezai işlemler başlatılmaktadır. Ayrıca, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 68’ inci maddesi uyarınca da dava açılmakta ve işletme ile zamanında imzalanması gereken sözleşme bedelinin 3 katı talep edilmektedir.

Marka Radyo, doğrudan telifli müzik kütüphaneleri ile markanıza özel ve en önemlisi %100 yasal müzik çözümleri sunar. Her türlü kurum ve ihtiyaca yönelik dünyanın önde gelen doğrudan lisanslı müzik kütüphaneleri ile işletmelerin ihtiyaçlarına uygun bir biçimde özelleştirilmiş yasal müzik yayınları sağlar.

Marka Radyo ile yasal ve telifsiz müzik deneyimi 

Marka Radyo, temsilcisi olduğu çeşitli doğrudan lisanslı (teliften muaf) müzik kütüphaneleriyle işletmelerin ihtiyaçlarına özel müzik listeleri oluşturarak tamamen yasal müzik yayınları sağlamaktadır. 

TÜRES’in Marka Radyo ile sağlamış olduğu iş birliği ile kafe ve restoranlarda müziği keyifle ve telif cezası kaygısı yaşamadan yayınlayabilir, misafirlerinize hoş bir atmosfer sunarken yasal gereklilikleri de eksiksiz bir şekilde yerine getirebilirsiniz.

Marka Radyo ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği kapsamında TÜRES üyeleri olarak, Marka Radyo'nun en yeni teknoloji aracılığıyla servis ettiği yasal müzik yayın hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. 

Üyelerimize özel indirim!

TÜRES üyeleri olarak, Marka Radyo ile yapmış olduğumuz iş birliği sayesinde yasal müzik hizmetinden %20 indirimden faydalanma şansına sahipsiniz. Hem yasal müzik yayını yapın hem de bütçenizi koruyun.

Detaylı bilgi için:

MARKA RADYO

Esentepe Mh. Sağlam Fikir Sk. No:7/A 34394 Şişli/ İstanbul

Tel: 0 850 500 5 900

www.markaradyo.com