İşte 2025 yılı iftar menü fiyatları:
Çırağan Sarayı Tuğra Restaurant 6.000 TL
Four Seasons Hotel İstanbul 5.250 TL
Mandarin Oriental Bosphorus 4.950 TL
Beyti Florya 4.500 TL
Seraf Restaurant 3.950 TL
Swissotel The Bosphorus 3.750 TL
Zennup 1844 3.250 TL
Havuş Lokantası’nda 3.250 TL
Palude Restaurant 3.000 TL
Mahsun Usta Yeşilköy 2.800 TL
Kaşıbeyaz 2.500 TL
Develi Restaurant 2.600 TL
Develi Etiler 2200
Develi Kalamış 1950
Develi Ataşehir 1850
Develi Tuzla 1950
Develi Ankara 1850
Ramazan Bingöl Et Lokantası 2.550 TL
Şazeli 2.450 TL
Nilhan Sultan Paşalimanı 2.550 TL
Hamdi Restaurant 2.250 TL
Günaydın Kebap Etiler 2.200 TL
Hak Evrensel Medeniyetler Sofrası’nda 2.100 TL
Hacıbozanoğulları Kebap 2.050 TL
Dedecan Ocakbaşı (Alakart Servis)
Görkem Kilis Sofrası 1.900 TL
Çakı Restoran Kayaşehir 1.900 TL
Bayındır Et Kebap 1.850 TL
Kübban 1.450 TL
Boran Konya Mutfağı 1.450 TL
Has Konya Mutfağı 1.450 TL
Qadraj Cafe 900 TL - 1.450 TL
Hasırlı Konya Mutfağı 1.250 TL
Saafi Döner 1.250 TL
Doğal Dükkan Kavacık 1.200 TL
Saraylı Döner 1.000 TL
Lokanta Kadırgalı 1.000 TL
Birecikli Kebap 1.950
Gaşık Gonya Mutfağı 1.290 TL
Mahmut Usta 770 TL
Kebapçı Mahmut 1.350 TL
Lalezar Lokantası 800 TL
Güllüova Et Lokantası 1.500 TL
Dönerci Bekirzade 799 TL
Köşk Yeşilköy 650 TL - 750 TL
Büyükada Konak Restoran 595 TL - 775 TL
Selimiye Muhallebicisi 550 TL
Seyidoğlu 790 TL
Seyidoğlu Sultan Bacı Restoran 1690 TL
Dürüm Molası 550 TL - 650 TL
Sinop Sofrası Halime Şahin 600 TL - 750 TL
Sembol Ocakbaşı 1.000 TL - 1750 TL
Kayseri Mutfağı 550 TL - 850 TL
Göze Sarıyer 650 TL - 850 TL
ANADOLU’DA İFTAR MENÜ FİYATLARI
Bursa’da 750 TL ile 1.400 TL
Afyonkarahisar’da 650 TL ile 1.000 TL
Sivas’ta 650 TL ile 900 TL
Karabük’te 650 TL ile 850 TL
Sakarya’da 750 TL ile 1650 TL
Trabzon’da 700 TL ile 1.000 TL
Niğde’de 600 TL ile 850 TL
Diyarbakır’da 750 TL ile 1400 TL
Şanlıurfa’da 600 TL ile 1000 TL
Adana’da 500 TL ile 1.000 TL
Giresun’da 600 TL ile 900 TL
Çankırı Hacı Ali Et Lokantası 399 TL - 449 TL