Güncel

Enflasyonla Mücadeleye Destek!

Enflasyonla Mücadeleye Destek!
20 Aralık 2018, Perşembe

TÜRES ÜYELERİNDEN ENFLASYONLA MÜCADELEYE % 30 İLE % 10 ARASINDA İNDİRİM DESTEĞİ

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) enflasyonla mücadele programı kapsamında devletimizin ve hükümetimizin yanında olmak, vatandaşlarımızın yaşanan bu ekonomik süreçten etkilenmesini önlemek amacıyla bütün üye işletmelerinde yüzde 30 ile yüzde 10 aralığında indirim uygulama kararı aldı. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı enflasyonla mücadele programına açıktan destek verdi.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) enflasyonla mücadele programı kapsamında devletimizin ve hükümetimizin yanında olmak, vatandaşlarımızın yaşanan bu ekonomik süreçten etkilenmesini önlemek amacıyla bütün üye işletmelerinde yüzde 30 ile yüzde 10 aralığında indirim uygulama kararı aldı.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı enflasyonla mücadele programına açıktan destek verdi. TÜRES Türkiye’nin 81 ilinde bulunan üyelerine yaptığı çağrı ile enflasyonla mücadele amacıyla devletimizin ve hükümetimizin yanında olduğunu belirtip işletmelerinde yüzde 30 ile yüzde 10 aralığında indirim uygulayacağını ilan etti.

‘’10 BİNE YAKIN NOKTADA YÜZDE 30 İLE YÜZDE 10 ARASINDA İNDİRİM’’

TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl yaptığı açıklamada; ‘’TÜRES olarak bugüne kadar sektörümüz ve ülkemiz adına önemli çalışmalara imza attık. Hemen her platformda ifade ettiğimiz gibi amacımız Türk Mutfağının ülkemizde ve dünyada hak ettiği değeri elde etmesini sağlamak. Bu minvalde yaptığımız çalışmalar ve sektörümüzün de desteği ile TÜRES olarak 500’e yakın farklı marka ve 10 bine yakın nokta ile kocaman bir aileye dönüştük.

Şimdi bu ailemiz yaşanan enflasyon sorunu ile mücadele kapsamında bir misyon yüklendi. Bu anlamda Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Berat Albayrak tarafından açıklanan enflasyonla mücadele paketine TÜRES ailesi olarak biz de işletmelerimizdeki seçili ürünlerde geçerli olmak üzere YÜZDE 30 ile YÜZDE 10 aralığında İNDİRİM ile katkı vereceğimizi ilan ediyoruz.’’ dedi.

İNDİRİMLER ENFLASYONLA MÜCADELEYE ÖNEMLİ FAYDA SAĞLAYACAK

TÜRES’in enflasyonla mücadele paketine destek kapsamında yaptığı bu açıklama ile özellikle yeme içme sektöründe önemli bir indirim yaşanacak ve vatandaşımız ile ülke ekonomisi bundan büyük fayda sağlayacak.