Güncel

TÜRES: Vedat Milor’a yapılan saldırıyı kınıyoruz

TÜRES: Vedat Milor’a yapılan saldırıyı kınıyoruz
30 Ağustos 2019, Cuma

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, yeme içme sektörünün duayen ismi Vedat Milor’a İstanbul Adalar’da bir restoran çalışanı tarafından yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Vedat Milor’un İstanbul Adalar’da bir restoran çalışanının saldırısına uğraması sonrası Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği yaşanan bu duruma tepki gösterdi ve ‘‘sektörümüzün duayen ismi Vedat Milor’un yanındayız’’dedi.

TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, Gastronomi sektörünün usta ismi Vedat Milor’a saldırıda bulunulması üzerine yaşanan durumu üzüntü ile karşılayıp söz konusu kişileri kınadığını açıkladı ve usta isme ‘geçmiş olsun, yanındayız’ mesajını iletti.

Ramazan Bingöl, Vedat Milor’a yapılan saldırı sonrası şu açıklamalarda bulundu;

Sektörümüzün duayen ismi Vedat Milor’a İstanbul Adalar’da yapılan saldırıdan büyük üzüntü duyduk ve bu saldırıyı kınıyoruz. Vedat Milor bizim değerimizdir. Söz konusu restoran TÜRES üyesi olmamasına rağmen yaşanan bu durumdan büyük rahatsızlık duyduk ve bu restoran yöneticilerinin de ilgili çalışana gerekli yaptırımda bulunacağını ve büyük ustadan özür dileyeceğini temenni ediyoruz. Bizler sektörümüzün en önemli unsurlarından olan kişiye saygı ve nezaketi ihlal eden bu davranışların her zaman karşısında olacağız. Sektörümüzü kirleten bu kişilere TÜRES olarak her zaman karşı çıkacağımızı beyan ediyor, Sayın Vedat Milor’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.